fbpx
0

Larens Orient Oil

18,16 € s DPH
Ľahký ošetrujúci olej na báze nerafinovaných, 100% prírodných olejov: ryžového, mandľového a jojobového.
Dostupnosť: skladom u dodávateľa
Kategória: Prírodný anti-aging
Ľahký ošetrujúci olej na báze nerafinovaných, 100% prírodných olejov: ryžového, mandľového a jojobového.
 
Je bohatý na výživné, regeneračné, hydratačné a antioxidačné látky. Dokonale ošetruje rovnako suchú a citlivú, ako aj mastnú pokožku, pleť s nedokonalosťami, upravuje tvorbu kožného mazu. Dokonale sa hodí na masáž na zvýšenie elasticity, taktiež pre pokožku so sklonom k vzniku strií alebo s jazvami.
 
Odporúča sa aj na starostlivosť o vlasy a pokožku hlavy. Ľahko sa vstrebáva, nezanecháva mastný film na pokožke. Má jemnú, príjemnú vôňu.
  • orientálny rituál starostlivosti o pleť - jemný, ľahký, zmyselný
  • hydratuje, vyživuje a upokojuje pokožku
  • zvyšuje elasticitu pokožky – je bezpečný aj pre tehotné ženy, predstavuje prevenciu proti striám

POUŽITIE

Niekoľko kvapiek oleja vmasírujte do pokožky tváre, tela, pokožky hlavy a končekov vlasov. Používajte ráno a/alebo večer. 
Nezanecháva mastný film, ľahko sa vstrebáva, môžete ho pokojne použiť aj pod mejkap.
 
Tip
Vmasírujte olej do vlhkej pokožky, aby ešte lepšie vstrebala aktívne zložky prípravku. 
Olej môžete používať samostatne alebo zmiešaný s ošetrujúcim krémom.
  • Aktívne látky:
  • Ryžový olej (Oryza sativa (rice) bran oil) – obsahuje kyselinu olejovú a linolovú, ktoré zvláčňujú, vyhladzujú a hydratujú pokožku, antioxidant tokotrienol vo vysokej koncentrácii, gamma oryzanol, zabraňujúci predčasnému starnutiu a stimulujúci vznik nových kožných buniek a taktiež omladzujúci vitamín E. Olej je nerafinovaný, ľahký a jemný, pokožka ho skvele znáša a ľahko sa vstrebáva. Dokonale hydratuje a vyživuje, obsahuje prirodzený, trvalý UV filter. Je vhodný aj pre zrelú, suchú a citlivú pleť.
  • Jojobový olej (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil) – olej s unikátnymi vlastnosťami, vďaka ktorým je vhodný na starostlivosť o rôzne typy pleti: od suchej cez normálnu, po aknóznu a mastnú pokožku. Dodáva pokožke vláčnosť a pružnosť (je skvelý na jazvy a strie). Svojou chemickou stavbou sa približuje ľudskému kožnému mazu, a preto dokonale reguluje jeho vylučovanie. Obsahuje skvalén, (zložku prirodzeného tukového ochranného plášťa pokožky), cetylpalmitát s premasťujúcim a výživným účinkom na pokožku ako aj vitamín F. Posilňuje vrstvu medzibunkového tmelu – zabraňuje vysušovaniu pokožky. Je mimoriadne vhodný pri zápaloch, lupinách, popáleninách od slnka a akné.
  • Mandľový olej (Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil)– má upokojujúci a ošetrujúci účinok na všetky typy pokožky, najmä na suchú a citlivú pleť. Zlepšuje prekrvenie pokožky a celkove ju posilňuje, vyrovnáva farebný tón pleti, zmierňuje zápaly a účinne ochraňuje pokožku proti poveternostným vplyvom. Vďaka obsahu vitamínov A a E vyživuje, podporuje obnovu buniek a zlepšuje prekrvenie pokožky, je účinný v rámci prevencie strií.
  • Vitamín E – odborníkmi nazývaný aj „elixír mladosti”. Vyznačuje sa intenzívnym antioxidačným účinkom. Chráni lipidovú vrstvu epitelu, zlepšuje prekrvenie pokožky, podporuje liečbu akné a seboroickej dermatitídy, zaisťuje stabilizáciu a primeranú priepustnosť bunkových membrán. Vyživuje pleť, neutralizuje nepriaznivý vplyv UV žiarenia. Má protizápalové a sťahujúce účinky, zvyšuje pružnosť spojivového tkaniva. Vyhladzuje a hydratuje pokožku. Jeho nedostatok spôsobuje rohovatenie a predčasné starnutie pleti a zhoršuje hojenie poranení.
  • INCI: Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Parfum, Tocopheryl Acetate

0 hodnotení pre produkt Larens Orient Oil

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu