fbpx
0

E-shop

Pestrec DUO FORTE

5,90 € s DPH
Pestrec DUO FORTE je rastlinný produkt kombinujúci priaznivé vplyvy pestreca mariánskeho (hlavná účinná látka silymarín) a slnečnicového lecitínu (účinná látka cholín) na funkciu a činnosť srdcovo cievneho systému a pečene.
Dostupnosť: skladom u dodávateľa
Kategória: Rodinné zdravie

Pestrec mariánsky – obsiahnutá účinná látka silymarín je silný antioxidant s priaznivým vplyvom na činnosť a funkciu pečene.

Slnečnicový lecitín je rastlinný doplnok ľudskej výživy. Slnečnica nie je spájaná s genetickou modifikáciou a nie je alergénom. Má neutrálnu chuť a vôňu.

 Hoci slnečnicový lecitín obsahuje spektrum prospešných fosfolipidov, jeho hlavnou účinnou látkou je fosfolipid fosfatidylcholín (cholín).

Výživové vplyvy užívania cholínu pre organizmus:

  • Cholín prispieva k správnej látkovej premene homocysteínuHomocysteín je aminokyselina, ktorú má v krvi každý človek a ktorá vzniká štiepením bielkovín. Jej  vysoká hladina  poškodzuje cievy v dôsledku čoho vzniká náhla cievna príhoda, ischemická choroba srdca a zvyšuje sa riziko kôrnatenia tepien.
  • Cholín prispieva k správnej látkovej premene lipidov, teda pomáha udržiavať cholesterol v rozpustnej forme a zamedzuje jeho ukladaniu v cievach. Je dôležitou súčasťou žlče, nevyhnutnej na trávenie tukov.
  • Cholín prispieva k udržaniu normálnej funkcie pečene. Ak v strave nie je dostatok cholínu, dôsledkom môže byť hromadenie veľkého množstva tuku v pečeni, tzv. stukovatenie pečene.

Dávkovanie

3g (1 čajová lyžička) 1 až 2 krát denne užiť spolu s jedlom. Zapiť pohárom vody alebo inej tekutiny. Pri zvýšenom cholesterole je možné po porade s lekárom dennú dávku zvýšiť.                                   

Ďalšie použitie

Alternatívou je pridanie do jogurtov, cereálnych pokrmov a kaší.

Všeobecné pokyny a upozornenia

Neprekračujte stanovené dávkovanie.  Výrobok nesmie byť použitý ako náhrada pestrej stravy. Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Nevhodné pre deti do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte v suchu a po otvorení vždy obal dôkladne uzavrite.

Zloženie

Pestrec mariánsky, lecitín zo slnečnice.

0 hodnotení pre produkt Pestrec DUO FORTE

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

PRIHLÁSTE SA TERAZ NA ODBER NEWSLETTERA

Ešte nemáte účet ? Zaregistrujte sa !

Prihlásenie do Vášho účtu